Sfaturi pentru a prelungi și hrănește genele

Putem folosi, pentru a aplicarnos diferite metode de tratament, înainte de a merge la culcare. În acest mod funcționează toată noaptea, și vom fi capabili de a consolida și de a prelungi genele noastre aproape nu-și dă seama

Genele joacă un rol foarte important în frumusețea feței și, prin urmare, cele mai multe eforturi pentru a le da o ingrijire speciala, pentru a le face să arate mai lungi și mai puternice. Aproape întotdeauna ne-o dorim pentru a obține o privire intensă și mai expresiv, pentru aceasta, dorim ca genele să arate strălucitoare, lungi și ondulate, care reflectă frumusețea ochilor. Pe piață există o mulțime de produse pentru machiaj genele și să le dea expresivitate, așa cum ne-o dorim, cu toate acestea, aceste produse sunt de multe ori costisitoare și, în multe cazuri nu oferă rezultatele pe care le așteaptă. Ați dori să știți cum de a hrăni și de a prelungi genele tale într-un mod natural?

Sfaturi pentru îngrijirea genelor

 • Asigurați-constanta curățare: este foarte important pentru a curăța genele, mai ales, atunci când am aplicat machiaj. Utilizarea de măști poate strânge genelor și quebrarlas ușor.
 • Obtinerea de nutriție echilibrată: atunci când avem o alimentație foto5sănătoasă și include alimente bogate in siliciu, putem avea o varietate de beneficii pentru sănătate, printre care se bucura de mai multe gene.
 • De a face mat jurnal: obține o perie pentru un anumit file și péinalas întotdeauna de jos în sus.
 • Desmaquillar genelor: amintiți-vă, ceea ce este foarte important pentru a trage machiaj cu gene, pentru a face acest lucru, este suficient de a folosi bumbac, înmuiată în ulei de migdale și se curăță.
 • Previne utilizarea constantă utilizarea bigudiuri bigudiuri ajuta sa arate mai genelor și forma curbata. Cu toate acestea, expertii recomanda pentru a utiliza acest element foarte rar, deoarece, de obicei, de a slăbi și de a rupe genele.
 • Hrănește și hidratează genele: cum și ce facem cu părul, genele, de asemenea, au nevoie de substanțe nutritive și hidratante pentru a menține puternice, luminoase și spectaculoase.

Metode naturale de tratament, pentru a prelungi și hrănește genele

Diferite studii de frumusețe s-au dovedit că cel mai bun mod pentru alimentare și alungire genelor, este utilizarea de produse naturale, lipsite de substanțe chimice și a proprietăților, care humectan, da moliciune și strălucire. Mai jos vă prezentăm unele dintre cele mai bune tratamente pentru genele dumneavoastră.

Ulei de ricin

Cumpara ulei de ricin pur și aplícalo pe genele folosind o perie pentru a o masca. Acest ulei se va hrăni în mod natural, genele tale și cu utilizarea constantă veți vedea că, de asemenea, va ajuta pentru a le prelungi.

Ulei de migdale

Acest ulei este unul dintre cele mai bune aliați, pentru a prelungi genele și nutrirlas, până când tu dormi. Puteți folosi o perie pentru a masca, de a aplica, sau puteți, de asemenea, frecați-l ușor.

Musetel

Pentru a aplica acest tratament de musetel primul lucru ce trebuie să faceți este desmaquillarte bine și curățați fata ta. Se prepară o infuzie din mușețel, se lasă să stea timp și de a folosi o cârpă pentru a aplica-l ușor pe gene.

Uleiul de măsline

Utilizarea de ulei pur de masline, pentru a hrani genele tale în timpul nopții. Pentru a face acest lucru este de a freca de ulei cu ajutorul degetelor, despre lamelele întotdeauna de jos în sus.

foto6

Lotiune de ricin și rom

Se pregătește acest simplu lotiune de ulei de ricin și rom, pentru a prelungi genele cu rezultate bune.

Veți avea nevoie de

 • 3 linguri de ulei de ricin
 • 1 lingurita de rom
 • 1 perie masca pentru gene

Ce trebuie să fac?

Bine se amestecă ambele ingrediente și folosiți peria pentru a aplica amestecul pe gene. Trebuie să fii foarte atent, pentru a evita contactul cu ochii.

Vaselina

Vaselina este un produs care ajută pentru a da grosime genelor, și, de asemenea, prelungește. Pentru a-l spala foarte bine pielea fetei si indeparteaza toate urmele de machiaj de pe gene. Aplicați cu degetele un pic de vaselina, face moale de masaj.

Cocktail pentru fortificarea genelor

Pentru fortificarea genelor din interiorul organismului nostru, este foarte important să se includă în dieta de substanțe nutritive esențiale și vitamine, necesare pentru a le da putere și energie vitală. Acest cocktail are ingrediente, toate elementele nutritive necesare, pentru a obține mai multe file puternice, mai lungi și expresive.

Veți avea nevoie de

 • 6 morcovi
 • Sucul de la 4 portocale
 • 1 lingura de nuci
 • 1 lingura de nuci de pin
 • 1 lingura de miere

Ce trebuie să fac?

Se amestecă toate ingredientele într-un blender și bea din lichefiate în termen de 3 luni. În afară de consolidarea genelor, ajuta, de asemenea, pentru a consolida parul, facandu-aspect mătăsos și strălucitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *