Sfaturi pentru îngrijirea genelor

Deși genele îndeplinesc o funcție importantă a esteticii, și pentru mulți este una dintre principalele sale caracteristici fizice, au scopul de a proteja ochii de praf și corpuri străine, în plus, care filtrează lumina Soarelui, pentru a face mai suportabile. De aceea trebuie să le menține sănătos și puternic, știi cum?

Știați că durata medie de viață cu un singur marcaj?

Știați că durata medie de viață cu un singur marcaj? potrivit dermatologi, aceasta este de aproximativ cinci luni, a fi înlocuit cu unul nou; cu toate acestea, această perioadă poate fi redusă de factori care fac ei fragil și susceptibil de a cădea, printre care pot fi:

 • Nutriție proastă. Ruperea, pierderea și lent de creștere a genelor, ca si a parului, poate fi un semn de deficit de anumite vitamine și oligoelemente (minerale, care se găsesc în organism în cantități mici, acțiune care este de maximă importanță pentru dezvoltarea normală multe complexe de reacții chimice, în același); consumul de substanțe minerale din legume, cereale și fructe, previne slăbiciune genelor.
 • Tallarse ochii. Unii oameni au prostul obicei de jalarse genele, foto7pleoapele și părul, senzație nervoase, sau freca ochii în somn, sau de supărare, că nu este pozitiv și nicăieri, în secțiune, deoarece acest lucru provoacă subțierea pielii din jurul ochilor și de multe ori duce la pierderea de gene.
 • Nu elimina face. Dacă până la sfârșitul zilei nu este rimelul sau mascara, genele devin solide, și este forțată cu mai mare ușurință, în special elaborat rezistent la apa; fă acest lucru în fiecare seară și încearcă să desmaquillantes, caracteristice pentru ochi. Un mod perfect pentru a face acest lucru este cu o cârpă de bumbac înmuiată într-un produs, cu mișcări lente de la interior spre exterior, și cu o deosebită finețe.
 • Utilizarea bigudiuri. Graba de a fi prezentabil face, uneori, că enchinado genelor nu este potrivit; produse fabricate în acest scop, de obicei, din metal și să fie protejat de cauciuc, dar cu timpul vin la desajustarse și duce la faptul că pornește de la radacina genelor, așa cum se întâmplă atunci când utilizați lingura sau fiare de călcat curling, calde, care sunt, de obicei, crește acțiunea sa pe o perioadă mai lungă de timp. Înainte de a utiliza enchinadores normale, este recomandabil să se aplice mai întâi pe o filă, un pic de rimel incolor pentru gene cu keratina (proteina componenta de păr, care protejează și întărește), care, în plus față de protecție oferă un efect de fixare mai durabil.
 • Perrillas. Știți la fel de inflamație-lea(blefarită) ca urmare abces, adică acumularea de grăsime în această parte a ochiului sau în foliculii de par (în cazul în care apar file); problema este, de obicei cauzate de bacterii infecțioase, care sunt, de obicei, ajunge la ochi, ca urmare a contactului cu mâinile necurate. Important este că, de îndată ce presentenardor și mâncărime în secolele aplica comprese calde, dar în nici un caz să nu viziteze acasă căi de atac, care în loc de ajutor complicarán situație. Cea mai bună opțiune, pentru a vizita un oftalmolog, specialist, de medic, care va evalua starea, problemele și de a determina ce fel de tratament să continue, după cultivarea în laborator frotiu din perrilla.
 • Seboree. Malul pleoapa are găuri mici, care secreta grasime, natural, poate deveni excesivă, provocând, totodată, că genele sunt fixate între ele, prezentând fulgi albi, și o scădere ulterioară; această problemă poate fi asociată cu tulburări de alimentație, sau hormonale, de aceea de multe ori la adolescenti. De grăsime, referitoare mâncare de ciuperci care cauzează mătreața, obișnuită, Pityrosporum ovale, care, de obicei, dispare, atunci când sursa a fost verificat; cu toate acestea, ajută să se spele cu săpun neutru și apă caldă, ceea ce reduce cantitatea de sebum.

Sanatos… mai bine sanatoase

Genele, deși puțini oameni cred că despre acest lucru, au nevoie de unul sau altul de îngrijire, care este, mimarlas din timp în timp, ca ei să se simtă bine, și ne-den-cele mai bune dintre ele. Iată câteva sfaturi care vă pleoapele și genele va multumesc pentru foarte mult:

 1. Deși nu avem nici obiceiurile de machiaj, foarte convenabil cepillarlas de zi cu zi cu un pieptene special și să circule pe ele un strat subțire de vaselină, ulei de ricin sau crema de întărire pentru un anumit stimula creșterea lor; dozele trebuie să fie minime pentru a preveni produs de contactul cu conjunctiva ochiului (membrana care acoperă) și, prin urmare, pentru a preveni eventualele iritatii. O modalitate de a face acest lucru-este întotdeauna de jos în sus, de la rădăcină până la sfârșitul anului.
 2. Clipi des, cum spun unii, ajută, când creșterea este lentă, dar dezavantajul este că, odată ce pot să apară „cioara picioarele lui”. În contrapartidă, există creme pe baza de keratina si ulei de ricin, care îngrijesc, hrănesc și hidratează pielea de pe suprafața părului, oferind un efect de fermitate pe termen scurt și lung.
 3. Pentru desmaquillarlas, acest lucru trebuie făcut în fiecare seară, loțiune moale îmbogățit cu un fel de extract calmant sau calmant; să pună în aplicare cu cea mai mare grijă, acesta va fi un gest extrem de important de a păstra în stare perfectă noastre gene.
 4. Alege un rimel cu пантенолом, așa cum prevede vitamina B5, ceramide și factor de protecție solară; se aplica pe genele curate și uscate, de la rădăcini până la vârfuri și de jos în sus. Amintiți-vă că durata de viață de rimel pentru gene – de la 3 la 4 luni.
 5. Dacă utilizați lentile de contact, previne masca, dovada de apă, deoarece acestea sunt dificil de a elimina.
 6. Mențineți fiare de călcat curling curată și nu ceea ce sunteți de lucru, precum și de a evita răspândirea bacteriilor prin ochi, nu uitați să-l utilizați cu atenție, pentru a nu smulge genele.

foto8

De dinți, vopsele și permanent

Deși foarte la modă la sfârșitul anilor ’60 și anii’ 70 ai secolului trecut, genele rămân o alternativă pentru femeile care au prea puțin, sau foarte scurte, care, în plus, dau de profit umple golurile și de a da efectul de ochi mari.

Pentru punerea în aplicare corespunzătoare a genelor necesită un adeziv, pensetă cu colțurile rotunjite și o oglindă cosmetică, bine luminat. Există diferite modele de gene: un kit complet, pe benzi, în trei (spikeys) pentru a comuta între naturale și de direcții de acțiune individual pentru a finaliza linia genelor.

Pe de altă parte, astăzi se poate schimba nu numai culoarea parului, dar, de asemenea, gene rezultate bune, deoarece acestea dau o culoare intensă și o îngroșare. Vopsea durează de la 3 la 4 luni, timp, după care, treptat, va apărea o nuanta naturala.

Este evident că ar trebui să fie utilizate stilist specializat pe acest lucru, pentru a nu risca față de ochii noștri. Acest tip de vopsea este folosit pentru gene luminoase sau de oameni care au obiceiul de a face în fiecare zi; doar este contraindicată în caz de conjunctivită, frecvente sau orice alta alergie ochi.

Și, în cele din urmă, este important de remarcat faptul că unele clinici de infrumusetare ofera cret permanent de file, metoda nu este foarte recomandat, deoarece ea arată că ajunge la enchinar. Motivul este utilizarea produsului, acid lactic, similar cu cel care este folosit în permanente de păr, deși în acest caz este vorba despre concentrare, mai ușoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *